НевроСинтез Алгоритъм 6 НевроЧовек

Инструктор: Дени Андонова

Продължителност: 6 часа и 39 минути
Уроци: 1
Ниво на трудност: Средно/Напреднали
Цена 270 лв

Описание

Рисувай Неврографика с Дени – сертифициран курс Алгоритъм 6 НевроСинтез Човекът на бъдещето 8 часа интинзивно потапяне във вълшенството на неврографиката и начини за хармонизиране на личността ни. Знаеш ли, че посредством използване на различните техники в неврографиките си, можеш: Да провокираш различни нови впечатления, усещания и осъзнавания, които да ти помогнат да привлечеш и проявиш нови преживявания и резултати в живота си? Да се срещнеш с пълния си потенциал? Да бъдеш осъзнат творец на собствения си живот! Предизвикай ПОЗИТИВНА ПРОМЯНА осъзнато и с намерение в живота си! Моделирай целите, мечтите и желанията си на листа, така че да се сбъднат с лекота в живота ти!

Какво ще получите от курса:

Какво ще научиш в курса НевроЧовек на Бъдещето? + Курса НевроЧовек на Бъдещето е алгоритъм №6 в Неврографика. Този алгоритъм ни помага да погледнем по различен начин на себе си и на своята личност. Ще хармонизираме различните аспекти: Физическо, Емоционално, Ментално и духовно тяло. Ще балансираме различните роли в живота си. Ще се запознаем с различните етапи на формиране на нашата личност и ще трансформираме всички негативни страни и ще отключим истинския си потенциал. Как да боравите умело с неврографиката, за да манифестирате още по-ефективно вашите цели, мечти и желания във вашата личност и роли в живота. След курса ще разполагате с видео запис. За да участвате в този курс е необходимо да сте минали базовия курс по Неврографика – Ползвател. Курсът се представя на ниво Ползвател и се използва само за решаване на лични проблеми (без право на преподаване). Този курс и метод е за теб, ако: + Искаш да твориш с намерение желаните от теб резултати в живота ти посредством нови инструменти и нов алгоритъм в неврографиката? + Искаш да имаш инструмент за освобождаване от стреса, напрежението, натрапливите мисли и тревожността посредством рисуване? + Желаеш да активираш творческото си мислене, креативност и дясно полукълбо на мозъка? + Желаеш да се чустваш истински творец на живота си и да манифестираш реалността, за която копнееш? + Да се освободиш от ограничаващи вярвания и убеждения, които ти пречат да постигаш целите си? + Да предизикваш позитивни промени в живота си посредством рисуване на неврографика? Какви ползи можеш да получиш? + Ясно намерение, което да подсилиш чрез неврографиките си + Яснота и подсилване на вътрешния потенциал и ресурси + Освобождаване от ограничаващи вярвания и убеждения + Отговори на въпросите, които те тревожат + Хармонизиране на двете полукълба на мозъка и активиране на креативността, подобряване на фината моторика, освобождаване от натрупалия се стрес + Вътрешна увереност, че твориш живота на мечтите си Всеки успешно завършил курсист получава сертификат от Московския Институт по Психология на Творчеството. За да продължите обучението си в този курс, е нужно да сте завършили Базово ниво (Ползвател) Неврографика.
N

Научи се да се опознаваш и усъвършенстваш себе си чрез рисуване на неврографика

N

Разбери себе си на по-дълбоко ниво и стани човек на бъдещето

N

Премини на Ново Ниво чрез Неврографика Алгоритъм 6 НевроСинтез Човекът на бъдещето

Инструктор

Дени Андонова
Психолог, Инструктор по Неврографика

Дени Андонова е психолог, сертифициран и дипломиран инструктор по Неврографика и инструктор, кинезиолог, сертифициран К-Power инструктор, позитивен психолог, цветотерапевт, консултант по хранителни нарушения, автор на книгите “Клетъчно хранене с Дени” и Ново ниво. Богатата експертиза и опит над 14 години с индивидуални и корпоративни клиенти допринасят допълнително за дълбоки резултати и мощни трансформации.

Подобни Курсове

Онлайн Програма Ново Ниво Любов + 21-дневна Позитивна Трансформация на връзката ¤ 199

Трансформация

Онлайн Програма Ново Ниво Любов + 21-дневна Позитивна Трансформация на връзката

Ниво: от Начинаещи до НапредналиБрой видеа: Обучителни видеа за преодоляване на основните грешки, 21-дневни практикиКурсът е създаден с книгата Тихият крадец на любовта и Дневника Ново Ниво Любов

Дени Андонова
7-дневно Предизвикателство Сбъдване на желание чрез манифестиране ¤ 29

Трансформация

7-дневно Предизвикателство Сбъдване на желание чрез манифестиране

Ниво: от Начинаещи до НапредналиБрой основни техники: 7Подарък от Дени и Екип

Дени Андонова
Онлайн Програма 21-Дневна Позитивна Трансформация Ново Ниво ¤ 199

Трансформация

Онлайн Програма 21-Дневна Позитивна Трансформация Ново Ниво

Ниво: от Начинаещи до НапредналиБрой видеа: 21-дневни практики, 4 практики с метода Нейрографика + бонусиКурсът е създаден с книгата Ново Ниво

Дени Андонова