НевроМандали Алгоритъм 5

Инструктор: Дени Андонова

Продължителност: 7 часа и 43 минути
Уроци: 1
Ниво на трудност: Средно/Напреднали
Цена 270 лв

Описание

Най-уникалният курс по Неврографика НевроМандали! Рисувай Неврографика с Дени – сертифициран курс Алгоритъм 5 НевроМандали 8 часа интинзивно потапяне във вълшенството на неврографиката и мандалите Знаеш ли, че посредством използване на различни техники с мандали в неврографиките си, можеш: Да провокираш различни нови впечатления, усещания и осъзнавания, които да ти помогнат да привлечеш и проявиш нови преживявания и резултати в живота си? Да се срещнеш с пълния си потенциал? Да бъдеш осъзнат творец на собствения си живот! Предизвикай ПОЗИТИВНА ПРОМЯНА осъзнато и с намерение в живота си! Моделирай целите, мечтите и желанията си на листа, така че да се сбъднат с лекота в живота ти! Различните мандали в неврографиката носят своя специфичен смисъл. Познавайки ги, ти имаш инструмент, с който можеш да си помогнеш да се освобождаваш от стреса, да активираш творческото си мислене, да получаваш яснота за твоите цели, да премахваш ограниченията и вътрешните си блокажи.

Какво ще получите от курса:

Какво ще научиш в курса НевроМандали? + Как да използваш и управляваш енергията на мандалите + Как да боравите умело с техниките с мандали, за да манифестирате още по-ефективно вашите нови качества, цели, мечти и желания Неврографиката е уникален по рода си метод, който съчетава психология, арт терапия, коучинг и множество други науки и философии. Автор на метода Неврографика е Павел Пискарьов. Този курс и метод е за теб, ако: + Искаш да твориш с намерение желаните от теб резултати в живота ти посредством нови инструменти и нов алгоритъм в неврографиката? + Искаш да имаш инструмент за освобождаване от стреса, напрежението, натрапливите мисли и тревожността посредством рисуване? + Желаеш да активираш творческото си мислене, креативност и дясно полукълбо на мозъка? + Желаеш да се чустваш истински творец на живота си и да манифестираш реалността, за която копнееш? + Да се освободиш от ограничаващи вярвания и убеждения, които ти пречат да постигаш целите си? + Да предизикваш позитивни промени в живота си посредством рисуване на неврографика? Какви ползи можеш да получиш? + Ясно намерение, което да подсилиш чрез неврографиките си + Яснота и подсилване на вътрешния потенциал и ресурси + Освобождаване от ограничаващи вярвания и убеждения + Отговори на въпросите, които те тревожат + Хармонизиране на двете полукълба на мозъка и активиране на креативността, подобряване на фината моторика, освобождаване от натрупалия се стрес + Вътрешна увереност, че твориш живота на мечтите си В този сертифициран курс Неврографика – Алгоритъм 2 Моделиране/ НевроКомпозиция ще научиш: + Ще усвоиш смисъла на различните фигури и форми в неврографиката + Кои са основните принципи за използване на фигури и композиции в неврографиката? + Как да разрешаваш проблеми, които не ти дават мира? + Как да използваш Неврографиката като мощен инструмент за сбъдване на твоите мечти и цели в личен и професионален план? + Как да се освобождаваш от напрежението и натрупалия се в ежедневието стрес? + Как да си поставяш цели и да ги рисуваш чрез Неврографика? + Какво представлява базовият алгоритъм и как се използва? + Ще направиш свои неврографики по Алгоритъм 2 + Ще получиш супервизии (анализ и насоки за подобряване) + Ще положиш стабилна основа за безопасно и екологично използване на фигурите и композициите в Неврографиката за подобряване на всеки аспект на личния живот и в бизнеса си Всеки успешно завършил курсист получава сертификат от Московския Институт по Психология на Творчеството. За да продължите обучението си в този курс, е нужно да сте завършили Базово ниво (Ползвател) Неврографика.
N

Научи се да се балансираш и активираш енергията си чрез рисуване на мандали в неврографика

N

Разбери как да балансираш енергията на рода и да подсилваш силните си страни

N

Премини на Ново Ниво чрез Неврографика Алгоритъм 5 НевроМандали

Инструктор

Дени Андонова
Психолог, Инструктор по Неврографика
Дени Андонова е психолог, сертифициран и дипломиран инструктор по Неврографика и инструктор, кинезиолог, сертифициран К-Power инструктор, позитивен психолог, цветотерапевт, консултант по хранителни нарушения, автор на книгите “Клетъчно хранене с Дени” и Ново ниво. . Богатата експертиза и опит над 14 години с индивидуални и корпоративни клиенти допринасят допълнително за дълбоки резултати и мощни трансформации.

Подобни Курсове

Онлайн Програма Ново Ниво Любов + 21-дневна Позитивна Трансформация на връзката ¤ 199

Трансформация

Онлайн Програма Ново Ниво Любов + 21-дневна Позитивна Трансформация на връзката

Ниво: от Начинаещи до НапредналиБрой видеа: Обучителни видеа за преодоляване на основните грешки, 21-дневни практикиКурсът е създаден с книгата Тихият крадец на любовта и Дневника Ново Ниво Любов

Дени Андонова
7-дневно Предизвикателство Сбъдване на желание чрез манифестиране ¤ 29

Трансформация

7-дневно Предизвикателство Сбъдване на желание чрез манифестиране

Ниво: от Начинаещи до НапредналиБрой основни техники: 7Подарък от Дени и Екип

Дени Андонова
Онлайн Програма 21-Дневна Позитивна Трансформация Ново Ниво ¤ 199

Трансформация

Онлайн Програма 21-Дневна Позитивна Трансформация Ново Ниво

Ниво: от Начинаещи до НапредналиБрой видеа: 21-дневни практики, 4 практики с метода Нейрографика + бонусиКурсът е създаден с книгата Ново Ниво

Дени Андонова