K-Power® Тибетска енергия и жизненост – сертифициран курс

Инструктор: Дени Андонова

Продължителност: 5 часа

Уроци: 1

Ниво на трудност: От начинаещи до напреднали

Цена 234 лв

Описание

Стотици курсисти вече се възползваха от възможността да са онлайн на прекрасния ни курс по техники за енергиен баланс К-Power Епигенетични лечебни цикли. Знам колко много ползи носи този метод за стресови ситуации, за балансиране на цели, мечти и желания. Помага и за личен, и за професионален план.
Ще имате мощен инструмент да се справите с дистреса и да балансирате енергйно системата си!
Имаме удоволствието отново да ви поканим на сертификационния К-Power® семинар Epigenetic Healing Cycles (Епигенетични лечебни цикли). Щастливи и благодарни сме за топлия прием на техниките, за позитивната обратна връзка и за множеството положителни резултати на хората, които преминаха през това сертификационно обучение. За нас е мисия да разпространим метода и все повече хора да имат ефективен инструмент за управление на енергията и живота си на всички нива.
Това е една от многото кинезиологични техники, използвани при енергиен баланс с цел по-ефективно справяне със стреса, работа с вътрешни блокажи и страхове, увеличаване на личните ни ресурси за постигане на нашите цели и мечти. Epigenetic Healing Cycles ви помагат да се справите с натрупания емоционален, умствен и психически стрес, да освободите потиснати емоции и напрежението, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свърхактивни, да се справяте с мускулното напрежение, да се справяте с отрицатлните емоции, да хармонизирате енергията в тялото си и да се справяте с дисбаланси от всякакво ниво.

 

Какво ще получите от курса:

Какво е епигенетика и как да поемете контрола върху вашата епигенетична модулация?
Ще получите протокол за баланс
Ще се запознаете с универсалните страхове, стресори и проблеми във взаимоотношенията
Ще се научите да се самотестувате
Ще усвоите 5 епигенетични цикъла
Ще научите по 4 метода за всеки от петте цикъла
Този семинар е за вас, ако желаете да имате винаги под ръка ефективни инструменти за справяне със стреса на всички нива.
Подходящ е и за специалисти, които работят с други хора: лекари, хомеопати, психолози, холистични консултанти, коучове, йога инструктори, цветотерапевти, с цел да имат още по-богат инструментариум за своите клиенти. Можете да се сертифицирате като К-Power инструктор. Ако имате въпроси, свържете се с мен: 0878207156 и info@deniandonova.com
Важно! Инструкторите на K-Power® не работят с болестни състочния, заболявания или каквито и да е наименувани болести. Интересът им е към високо ниво на благоденствие и жизненост: как то да бъде придобито, поддържано и подобрявано посредством повече осъзнатост за специалните нужди на тяхното същество. Те балансират енергиите, за да максимизират потенциала на тялото.
N

Техники за енергиен баланс от метода кинезиология

N

Начини за справяне със стреса и самоуспокояване

N

Активиране на енергията и балансиране на цели

Инструктор

Дени Андонова

Сертифициран инструктор по К-Power

Дени Андонова е позитивен и организационен психолог, сертифициран специалист по Неврографика и инструктор по Неврографика, кинезиолог, сертифициран К-Power инструктор, цветотерапевт, консултант по хранителни нарушения, автор на книгите “Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си”, “Ново Ниво. Холистичен наръчник за трансформация и позитивна промяна, съавтор заедно с Брайън Трейси на бестселъра Emerge. Богатата експертиза и опит над 14 години с индивидуални и корпоративни клиенти допринасят допълнително за дълбоки резултати и мощни трансформации.

Обучила е стотици курсисти на метода К-Power и е един от най-активните инструтори по метода в България. Има клиенти на 5 континента и се гордее, че едни от най-успешните инструктори са започнали ефективна работа с метода след обучение при нея. 

Подобни Курсове

Онлайн Програма 21-Дневна Позитивна Трансформация Ново Ниво ¤ 199

Трансформация

Онлайн Програма 21-Дневна Позитивна Трансформация Ново Ниво

Ниво: от Начинаещи до НапредналиБрой видеа: 21-дневни практики, 4 практики с метода Нейрографика + бонусиКурсът е създаден с книгата Ново Ниво

Дени Андонова
7-дневно Предизвикателство Сбъдване на желание чрез манифестиране ¤ 29

Трансформация

7-дневно Предизвикателство Сбъдване на желание чрез манифестиране

Ниво: от Начинаещи до НапредналиБрой основни техники: 7Подарък от Дени и Екип

Дени Андонова
Онлайн Програма 21-дневно Предизвикателство за Манифестиране Сбъдници ¤ 199

Трансформация

Онлайн Програма 21-дневно Предизвикателство за Манифестиране Сбъдници

Ниво: от Начинаещи до НапредналиБрой видеа: 21-дневни практики, 21 активацииКурсът е създаден с книгата Сбъдници и Дневник за сбъдници

Дени Андонова