K-Power® Освобождаването от стрес е лесно – сертифициран курс

Инструктор: Дени Андонова

Продължителност: 6 часа

Уроци: 2

Ниво на трудност: От начинаещи до напреднали

Цена 234 лв

Описание

Стотици курсисти вече се възползваха от възможността да са онлайн на прекрасния ни курс по техники за енергиен баланс К-Power Епигенетични лечебни цикли. Знам колко много ползи носи този метод за стресови ситуации, за балансиране на цели, мечти и желания. Помага и за личен, и за професионален план.
Ще имате мощен инструмент да се справите с дистреса и да балансирате енергйно системата си!
Имаме удоволствието отново да ви поканим на сертификационния К-Power® семинар Epigenetic Healing Cycles (Епигенетични лечебни цикли). Щастливи и благодарни сме за топлия прием на техниките, за позитивната обратна връзка и за множеството положителни резултати на хората, които преминаха през това сертификационно обучение. За нас е мисия да разпространим метода и все повече хора да имат ефективен инструмент за управление на енергията и живота си на всички нива.
Това е една от многото кинезиологични техники, използвани при енергиен баланс с цел по-ефективно справяне със стреса, работа с вътрешни блокажи и страхове, увеличаване на личните ни ресурси за постигане на нашите цели и мечти. Epigenetic Healing Cycles ви помагат да се справите с натрупания емоционален, умствен и психически стрес, да освободите потиснати емоции и напрежението, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свърхактивни, да се справяте с мускулното напрежение, да се справяте с отрицатлните емоции, да хармонизирате енергията в тялото си и да се справяте с дисбаланси от всякакво ниво.

 

Какво ще получите от курса:

Енергиен баланс за освобождаване от стреса – интересна, ефективна техника, отнемаща 2-3 минутки на ден!
Имам удоволствието да ви представя и втория сертификационен K-power ® курс, който преподавам. Това е Stress Release Made Easy или Освобождаването от стрес е лесно.
Курсът е в уъркшоп формат и е семинар по кинезиология с практични бързи и ефективни техники.
Участвайки в курса, получавате международен сертификат от ICPKP – Международен колеж по професионална кинезиологична практика, Нова Зеландия. При еднократно участие в курса получавате правото да практикувате върху себе си и близки, при повторно участие в курса – можете да се квалифицирате за инструктор и да провеждате курсове и да обучавате вашите клиенти на метода.
Можете да се запишете за участие на 0878207156 или на denitsa.andonova@gmail.com
Автор на курса е д-р Брус Дю, подпомогнат от съпругата си Джоан Дю. Д-р Дю е лекар с над 50 години практика, основател на ICPKP, кинезиопрактик®, регистриран кинезиолог в Нова Зеландия, член на Австралийската асоциация по интегративна медицина, на Обществото по традиционна мадицина в Австралия, на Австралийската асоциация по кинезиология и т.н.
Подзаглавието на курса К-Power® Освобождаването от стрес е лесно е “Първа помощ за душата”.
Семинарите по К-Power® са отворени за всеки. Можете да поканите ваши близки, приятели, клиенти и по този начин да си създадете среда от осъзнати и балансирани хора, използващи К-Power® методите.
За кого е подходящ уъркшопът К-Power® Освобождаването от стрес е лесно?
Този семинар е много ценен за всеки човек с напрегнато ежедневие, който желае да има по-добър баланс между работа и личен живот, по-ефективни стратегии за осовобождаване от напрежението и управление на стреса, който желае да има силата на избор и промяна и с лекота и осъзнатост да живее живота си.
Какво ще научите, участвайки в К-Power® Освобождаването от стрес е лесно?
Ще се запознаете с:
N

Различни дефиниции за стреса

N

Фазите на стреса

N

Инструменти за управление на стреса

N

Предупредителните знаци на стреса

N

Отговорите на тялото ни на стреса

N

Какво означават отговорите с аларма, с бдителност и с изтощение

N

Ще направите ТЕСТ за житейски събития на Холмс и Рае

N

Ще се научите да разпознавате и разбирате по-добре емоциите си

N

Ще се научите да използвате утвърждения

N

Ще се запознаете с някои стратегии за подобравяне на устойчивостта на стрес на организма ни: дишане, упражнения, хранене, хумор

N

Ще изградите ваша лична стратегия за управление на стреса

N

Как да откривате и адресирате енергийни дисбаланси и блокажи във всяка област на живота

N

Как да прилагате върху себе си и другите този мощен кинезиологичен метод за възстановяване на цялостния енергиен баланс и бъдете по-жизнени, по-балансирани, да изпитвате повече мир, радост и удовлетворение от живота си

За консултанти, терапевти, психолози, коучове и др.: Полезен, ефективен и дълбок инструмент, който да допълните във вашата практика, както и да преподавате, ако станете инструктор по K-Power®
Какви практически инструменти ще научите от курса К-Power® Освобождаването от стрес е лесно?
Освобождаване от емоционален стрес (ОЕС)
Самотестуване с цяло тяло ((чрез кинезиологичния тест с цяло тяло на ICPKP, мускулно тестуване, основен инструмент в кинезиологията)
Акуратно мускулно тестуване (мускулно тестуване на определен мускул, основен инструмент в кинезиологията)
Балансиране на емоциите
Алармени точки
Енергийни канали, меридиани и свързаните с тях емоции
Използване на утвърждения на меридианите и мускулно тестуване за възстановяване на енергийния баланс
Меридиани с алармени точки по средната линия
Меридиани с двустранни алармени точки
Синдром на общия стрес и начини за балансиране
Цялостна стратегия за управление на стреса и постигане на баланс
Най-ценната възможност на този семинар е, че ще можете да осъзнаете и промените вашите модели на мислене и възприятие на света, които ви отдалечават от това, което истински желаете, ще можете да освободите ефикасно блокажи, който ви дърпат назад и да отключите потенциала и вътрешните си ресурси
Ако участвате в този семинар два пъти, можете да се квалифицирате за инструктор по K-Power®.
Важно ! Инструкторите на K-Power® не работят с болестни състония, заболявания, или каквито и да е наименувани болести. Интересът им е към високо ниво на благоденствие и жизненост: как то да бъде придобито, поддържано и подобрявано, посредством повече осъзнатост за специалните нужни на тяхното същество. Те балансират енергиите, за да максимизират потенциала на тялото.

Съдържание

Инструктор

Дени Андонова

Сертифициран инструктор по К-Power

Дени Андонова е позитивен и организационен психолог, сертифициран специалист по Неврографика и инструктор по Неврографика, кинезиолог, сертифициран К-Power инструктор, цветотерапевт, консултант по хранителни нарушения, автор на книгите “Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си”, “Ново Ниво. Холистичен наръчник за трансформация и позитивна промяна, съавтор заедно с Брайън Трейси на бестселъра Emerge. Богатата експертиза и опит над 14 години с индивидуални и корпоративни клиенти допринасят допълнително за дълбоки резултати и мощни трансформации.

Обучила е стотици курсисти на метода К-Power и е един от най-активните инструтори по метода в България. Има клиенти на 5 континента и се гордее, че едни от най-успешните инструктори са започнали ефективна работа с метода след обучение при нея. 

Подобни Курсове

Онлайн Програма 21-Дневна Позитивна Трансформация Ново Ниво ¤ 199

Трансформация

Онлайн Програма 21-Дневна Позитивна Трансформация Ново Ниво

Ниво: от Начинаещи до НапредналиБрой видеа: 21-дневни практики, 4 практики с метода Нейрографика + бонусиКурсът е създаден с книгата Ново Ниво

Дени Андонова
7-дневно Предизвикателство Сбъдване на желание чрез манифестиране ¤ 29

Трансформация

7-дневно Предизвикателство Сбъдване на желание чрез манифестиране

Ниво: от Начинаещи до НапредналиБрой основни техники: 7Подарък от Дени и Екип

Дени Андонова
Онлайн Програма 21-дневно Предизвикателство за Манифестиране Сбъдници ¤ 199

Трансформация

Онлайн Програма 21-дневно Предизвикателство за Манифестиране Сбъдници

Ниво: от Начинаещи до НапредналиБрой видеа: 21-дневни практики, 21 активацииКурсът е създаден с книгата Сбъдници и Дневник за сбъдници

Дени Андонова